Izaberite akciju15. MEMORIJAL "ZORANA MILETIĆA"U subotu 20.5.2017. Planinarski savez grada Niša je tradicionalno organizovao memorijal Zorana Miletića, u znak sećanja na legendarnog alpinistu koji je te 2002. godine nastradao na Everestu u pokušaju da da ostvari svoj životni san, ispenje najviši vrh sveta.

PAK MOSOR je sa ostalim niškim planinarskim klubovima uzeo učešće, a masovnošću i organizacionim aktivnostima svesrdno pomogao da memorijal protekne u najboljem redu bez ikakvih problema.
Zahvaljujemo se svim učesnicima i pozivamo da i ubuduće podržavaju sve akcije PSG Niša i akcije koje se organizuju sa ciljem prikupljanja sredstava za restauraciju i izgradnju planinarskog doma na Bojaninim vodama.
Naš klub je vodio planinare čuvenom ''francovom'' stazom do vrhova Sokolov kamen i Trem, koju smo ovom prilikom zvanično promovisali. A koja je očišćena i markirana neposredno pre memorijala na inicijativu i u organizaciji PD SUVA PLANINA a akciju podržali i ostali planinarski klubovi.
Po povratku na Bojanine vode poslužen je planinarski pasulj a svi učesnici su mogli da dobiju i pečat memorijala. Uprkos najavama vreme je bilo idealno.
Planinarski pozdrav: Vladislav Cenić Slike sa akcije mozete videti na linku